concert: De Sluwe Vos / Lucky Done Gone in Groene Engel op ZATERDAG 23 DECEMBER 2017

  • De Sluwe Vos
    We Are Electric 2015
    © René Obdeijn
  • De Sluwe Vos
    We Are Electric 2015
    © René Obdeijn
ZA.
23 DEC
DE SLUWE VOS / LUCKY DONE GONE 22:00 uur Groene Engel, Oss
2017
Hoofdprogramma De Sluwe Vos Lucky Done Gone
Toegang 12.50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 december 2017.
Dat is 1240 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Nieuw Verbond: een intieme clubnacht met ruimte voor aanstormend talent en dikke namen uit de underground dance scene! Weg van de massa, terug naar elkaar.

De Sluwe Vos
Voor de eerste avond heeft Nieuw Verbond meteen een grote te pakken! Sluwe Vos, meteen een van de grootste house-acts van het moment, komt naar Oss! De energieke dj/producer stond al op festivals als Lowlands, Pukkelpop Glastonbury, Awakenings, Strafwerk en DGTL. Deze held heeft elke club in Nederland al eens totaal uit z'n plaat gedraaid en zal jullie zijn rauwe mix van underground house en techno gaan voorschotelen!

Lucky Done Gone
Ook Lucky Done Gone zal plaatsnemen achter de decks. Deze zuiderling heeft een indrukwekkend CV met optredens op onder andere Sziget, Mysteryland, DGTL en Strafwerk. Zijn sets variëren tussen house, techno, disco en elektronica en voeren je mee op een reis langs Chicago, Detroit, de UK en Berlijn!

De rest van de line-up wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Foto's van De Sluwe Vos, Lucky Done Gone

Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015
 
Bekijk alle 5 foto's van De Sluwe Vos

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws