concert: Club Mozaïek Live in Podium Mozaiek op ZATERDAG 02 DECEMBER 2017

  • Koffie
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
  • Koffie
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
ZA.
02 DEC
CLUB MOZAÏEK LIVE 21:30 uur Podium Mozaiek, Amsterdam
2017
Hoofdprogramma Koffie Nana Adjoa
Toegang Early Bird tickets €15,-/ Normale prijs €10,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 december 2017.
Dat is 2329 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Voor de tweede editie van Club Mozaïek Live zijn KOFFIE en Nana Adjoa aan elkaar gekoppeld. Deze eigenzinnige bands delen het podium waar ze zowel hun eigen nummers spelen, als een samensmelting van hun muziek, speciaal voor deze avond gecreëerd. En zoals altijd wordt Club Mozaïek Live feestelijk afgesloten met een DJ-set van Wicked Jazz Sounds.

Nana Adjoa maakt spannende, dromerige muziek met elektronische invloeden. Deze multi-getalenteerde zangeres heeft een warme en eigenzinnige stem die zij combineert met diepe bass grooves en poëtische teksten. Noem het Britse triphop uit de jaren 90, met een vleugje Tame Impala.

KOFFIE's muziek laat zich ook niet in een hokje plaatsen. Het is geen pure afrobeat, pop, funk, jazz of elektronische muziek maar een combinatie van al deze stijlen samen. Enerzijds geïnspireerd door grootheden als Fela Kuti en uitgevoerd met de energie van James Brown: Dat is KOFFIE!

Foto's van Koffie, Nana Adjoa

Foto Koffie te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Koffie te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 17-06 - Burgerweeshuis
 
Bekijk alle 5 foto's van Koffie
Bekijk alle 38 foto's van Nana Adjoa

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws