concert: Yori Swart in Simplon op VRIJDAG 08 DECEMBER 2017

  • Yori Swart
    Yori Swart - 2/3 - Paradiso
    © Bert Vethaak
  • Luka
    Metropolis Festival 2018
    © Anja de Bruijn
VR.
08 DEC
YORI SWART Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2017
Hoofdprogramma Yori Swart
Voorprogramma Luka

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 08 december 2017.
Dat is 2323 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Yori Swart in Simplon
DEZE Yori Swart TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 08 dec
Simplon, Groningen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

In 2011 won zij al de Grote Prijs van Nederland en de Sena Performers Pop NL Award. Een belofte voor de toekomst, dat is gebleken! Ondanks haar jonge leeftijd heeft Yori Swart al een paar honderd shows op haar naam staan. Zo stond zij al in het voorprogramma van Jools Holland, Jonathan Jeremiah en Agnes Obel, maar is ze ook actief in het buitenland. Ook imponeerde zij op festivals als Lowlands en Noorderslag. Tegenwoordig is het uitverkopen van zalen voor haar niet meer ongewoon.

Haar markante gitaarstijl is opmerkelijk. Ze mengt blues, folk en pop in een aparte finger-picking stijl. Met haar nieuwe album ‘September’ komt dit nog eens duidelijk naar voren. Een nieuwe stijl van singer-songwriter en trippop kleurt de vernieuwde sound van Yori in 2017. Onlangs speelde ze nog de release show in een uitverkocht Paradiso en nu is het tijd om haar album te presenteren in Simplon!

Foto's van Yori Swart, Luka

Foto Yori Swart te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto Yori Swart te Yori Swart - 2/3 - Paradiso Foto Yori Swart te Lucky Fonz - 12/6 - Vondelpark Openluchttheater Foto Yori Swart te Yori Swart - 03/10 - Paradiso Foto Yori Swart te Dijkpop 2012 Foto Yori Swart te Yori Swart - 03/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 80 foto's van Yori Swart
Bekijk alle 7 foto's van Luka

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest