concert: Heller / Walden in Poppodium Volt op VRIJDAG 13 OKTOBER 2017

  • Walden
    Pinkpop 2018 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Walden
    Pinkpop 2018 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
13 OKT
HELLER / WALDEN Kleine zaal, 21:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2017
Hoofdprogramma Heller Walden

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 13 oktober 2017.
Dat is 2385 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Heller / Walden in Poppodium Volt
DEZE Heller / Walden TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 13 okt
Poppodium Volt, Sittard
€ 6,00

EXTRA INFORMATIE

Met trots presenteert Heller deze avond hun album “Deaf by windows”. Zoals vanouds is het Garage! Noise! Rock! Heller! wat de klok slaat. Het album is opgenomen, gemixt en gemastered in eigen beheer en geperst op vinyl in een super gelimiteerde oplage van 111 stuks. Het album zal ook te koop zijn, en speciaal voor deze avond (en voor de mensen die het album in pre-order kochten) wordt de cd van het eerste album er gratis bij gedaan.

Walden is oorspronkelijk ontstaan uit de as van Cees & Mees, die al eerder furore maakte in zalen als de Effenaar, Tivoli en op Cortonville. Aangevuld met Bombardier Muffy's bassist Pelle Simon (de schreeuw van Sittard) en Seymour Sachs' gitarist Jef America (fuzzist in hart en nieren) is er een mix ontstaan van kabbelende psych rifjes, dromerige samenzang afgewisseld met keiharde fuzz partijen en feedback.

Foto's van Walden

Foto Walden te Pinkpop Perspresentatie Foto Walden te Pinkpop Perspresentatie Foto Walden te Pinkpop Perspresentatie Foto Walden te Pinkpop Perspresentatie Foto Walden te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto Walden te Pinkpop 2018 - vrijdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Walden

Gerelateerd nieuws