concert: Purpendicular in Het Bolwerk

  • Purpendicular
    Monsters of Mariaheide 2017
  • Purpendicular
    Monsters of Mariaheide 2017
ZA.
09 DEC
PURPENDICULAR 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2017
HOOFDPROGRAMMA Purpendicular
TOEGANG vvk € 10,- zaal € 14,-

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 december 2017.
Dat is 727 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Deep Purple is een van de succesvolste en meest invloedrijke bands aller tijden. Klassiekers als Smoke On The Water, HIghway Star, Black Night en Child In Time gaan al generaties mee als ultieme rocksongs.

Purpendicular is ‘the next best thing’ als Deep Purple zelf niet in de buurt of beschikbaar is. Met eindeloze aanbevelingen van Deep Purple-fans, muziekbladen, promoters en zelfs leden van hun alterego Kortom, een betere Deep Purple-tributeband.

Met de zorgvuldig gekozen, internationale samenstelling van professionele muzikanten benadert Purpendicular het echte Deep Purple-geluid. Zo goed zelfs dat alleen zij de Deep Purple-beleving echt tot leven weten te brengen.

De leden zijn de enige tribute-act die speelt met alle leden van Deep Purple. Maar ook met Pink Floyd, Ozzy Osbourne, Toto, Gary Moore, Black Sabbath, Level 42 en meer. Niet voor niets is het de meest geboekte Deep Purple-tribute over de hele wereld!

FOTO'S VAN Purpendicular

Foto Purpendicular te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto Purpendicular te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto Purpendicular te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Purpendicular te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Purpendicular te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Purpendicular te Monsters of Mariaheide 2017
 
Bekijk alle 10 foto's van Purpendicular

GERELATEERDE FESTIVALS