concert: Awkward I in V11

  • Awkward I
    Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling
    © Marcel Poelstra
  • Awkward I
    Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling
    © Marcel Poelstra
VR.
01 DEC
AWKWARD I 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2017
HOOFDPROGRAMMA Awkward I

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 december 2017.
Dat is 737 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Awkward I in V11
DEZE Awkward I TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 01 dec
V11, Rotterdam
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Djurre de Haan, alias AWKWARD i, is een van de meest veelzijdige popmuzikanten en liedjesschrijvers uit de lage landen. Sinds hij als eerste artiest werd getekend door het Groningse Subroutine heeft De Haan behoorlijke interessante loopbaan afgelegd. Hij schreef de soundtracks voor films als De Ontmaagding van Eva van Endt en Aanmodderfakker. Ook speelde De Haan een tijdje in het geweldige Alamo Race Track.

Als AWKWARD i heeft hij twee fraaie platen uitgebracht op Excelsior Recordings: I Really Should Whisper en Everything On Wheels. Kenmerkend aan AWKWARD i zijn de speelse contrasten tussen donker en licht, gevatte levensobservaties en lichte melancholiek. Begin 2018 komt zijn derde album Kyd uit. Een gevarieerd en rijk album waar de grenzen tussen pop, blues, folk en indie op een ongeleide wijze vervagen, maar waar de krachtige vocalen van De Haan altijd de richting blijven bepalen. Vanavond in V11 geef AWKWARD i een solo-optreden.

FOTO'S VAN Awkward I

Foto Awkward I te Moss - 01/12 - Vera Foto Awkward I te Excelsior Recordings Label Night - 4/11 - MEZZ Foto Awkward I te Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling Foto Awkward I te Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling Foto Awkward I te Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling Foto Awkward I te Eurosonic Noorderslag 2012
 
Bekijk alle 21 foto's van Awkward I

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS