concert: Morrissey & Marshall in Hedon op ZONDAG 10 SEPTEMBER 2017

  • Morrissey & Marshall
    Vestrock 2017 - Zaterdag
    © Femmy Weijs
  • Morrissey & Marshall
    Vestrock 2017 - Zaterdag
    © Femmy Weijs
ZO.
10 SEP
MORRISSEY & MARSHALL Kleine zaal, 21:00 uur Hedon, Zwolle
2017
Hoofdprogramma Morrissey & Marshall

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 10 september 2017.
Dat is 2418 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Met Morrissey en Marshall als achternaam heb je sowieso al een aangeboren link met rock ’n roll. Toch is er geen familieconnectie met de oud frontman van The Smiths en het beroemde merk voor versterkers. Deze Darren Morrissey en Greg Marshall zijn twee Ierse muzikanten die jaren geleden vanuit Ierland naar Londen vertrokken om hun droom waar te maken. Jarenlang speelden deze twee vrienden buiten in de straten van Londen en in pubs maar met hun tweede album We Rise voegen ze weer een hoofdstuk toe aan hun muzikale carrière.

Hun debuutalbum And So It Began zorgde al voor een aantal hits in geboorteland Ierland met We Rise trekken ze die lijn door. Het geluid op We Rise is steviger geworden, wij horen raakvlakken met warme melodieën van Kings of Convenience en ergens in de verte ook zeker de Britse traditie van acts als Oasis en The Beatles. Maar vergeet niet: het zijn Ieren en ondanks de verhuizing naar Londen blijf je deze roots altijd horen.

Foto's van Morrissey & Marshall

Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 11 foto's van Morrissey & Marshall