concert: Het Zesde Metaal in Mezz op VRIJDAG 01 DECEMBER 2017

  • Het Zesde Metaal
    Roosbeef - 17/2 - Paradiso
VR.
01 DEC
HET ZESDE METAAL Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2017
Hoofdprogramma Het Zesde Metaal

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 december 2017.
Dat is 1937 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Het Zesde Metaal in Mezz
DEZE Het Zesde Metaal TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 01 dec
Mezz, Breda
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

West-Vlaams is niets meer en niets minder dan de moedertaal van frontman Wannes Cappelle. Maar wát hij met die taal doet, maakt van Het Zesde Metaal een groep die het verschil maakt. In 2012 zette het nummer ‘Ploegsteert’, dat vorig jaar door de luisteraars van Radio 1 werd bekroond tot het beste Belgische nummer aller tijden, de band definitief op de kaart.

Nu is daar alweer de vierde plaat ‘Calais’, die begin dit jaar werd onderscheiden met een MIA voor het Beste Album. ‘Calais’ raakt grote thema’s aan, is donker en soms heftig, confronterend en wrang. Hoewel ‘Calais’ heel persoonlijk klinkt, is het vooral een groepsplaat pur sang. Wannes Cappelle, Tom Pintens, Filip Wauters, Tim Van Oosten en Robin Aerts vormen meer dan ooit een hechte band.

Foto's van Het Zesde Metaal

Foto Het Zesde Metaal te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Het Zesde Metaal te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Het Zesde Metaal te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto Het Zesde Metaal te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Het Zesde Metaal te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Het Zesde Metaal te Roosbeef - 17/2 - Paradiso
 
Bekijk alle 10 foto's van Het Zesde Metaal

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest