concert: ANBU / Jermaine Niffer / Kempi in Effenaar op VRIJDAG 10 NOVEMBER 2017

  • ANBU
    3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg
    © Joyce van Doorn
  • ANBU
    3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg
    © Joyce van Doorn
VR.
10 NOV
ANBU / JERMAINE NIFFER / KEMPI Kleine zaal, 20:30 uur Effenaar, Eindhoven
2017
Hoofdprogramma ANBU Jermaine Niffer Kempi

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 10 november 2017.
Dat is 2355 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets ANBU / Jermaine Niffer / Kempi in Effenaar
DEZE ANBU / Jermaine Niffer / Kempi TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 10 nov
Effenaar, Eindhoven
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Kempi is terug!
Kind van TopNotch, Du Zoon van Kees, boy uit de Edison, begonnen vanachter de tralies en bijna zijn gehele carrière gevolgd door conflicten met de Nederlandse wet. Een legende in het Nederlandse hiphopveld en voor bijna alle hiphop namen die momenteel de charts regeren een held.
Kempi was nauwelijks live te zien, maar sinds 2016 is daar verandering in gekomen. Na zijn laatste detentie heeft Kempi het roer positief omgegooid, is er een kluis vol muziek opgenomen, is hij te horen op diverse nieuwe clubhits en treedt hij weer zeer regelmatig op in de discotheken door het land.
Wat nog mist is een clubtour langs de Nederlandse podia waar Kempi een zo compleet mogelijk eigen show kan neerzetten met muziek van het begin tot nu. Van zijn straatbangers als ‘Rap ’n Borie’ tot songs als ‘Vienna’ of nieuwe turn up tracks als ‘Cocaina’. Kempi is hongeriger dan ooit en samen met de support van Anbu & special guest Jermain Niffer klaar voor DU TOUR!

Foto's van ANBU, Jermaine Niffer, Kempi

Foto ANBU te Flonti Stacks - 23/3 - Capsloc Foto ANBU te Flonti Stacks - 23/3 - Capsloc Foto ANBU te 3voor 12 Song Van Het Jaar -  8/12 - TivoliVredenburg Foto ANBU te 3voor 12 Song Van Het Jaar -  8/12 - TivoliVredenburg Foto ANBU te 3voor 12 Song Van Het Jaar -  8/12 - TivoliVredenburg Foto Kempi te Lil Wayne - 6/10 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 5 foto's van ANBU
Bekijk alle 2 foto's van Kempi

Gerelateerd nieuws