concert: Kapitan Korsakov / Nothing in Vera op VRIJDAG 25 AUGUSTUS 2017

  • Kapitan Korsakov
    Rock Zottegem 2012
    © Damon De Backer
  • Nothing
    Roadburn 2014 - Dag 1
    © Erik Luyten
VR.
25 AUG
KAPITAN KORSAKOV / NOTHING Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2017
Hoofdprogramma Kapitan Korsakov Nothing

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 augustus 2017.
Dat is 2407 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Kapitan Korsakov / Nothing in Vera
DEZE Kapitan Korsakov / Nothing TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 25 aug
Vera, Groningen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Keiharde gitaren en teksten gebaseerd op hun levenservaring, zo zou je de heren van Nothing wel kunnen omschrijven. Het brein achter de band, Domenic Palermo, zag de gevangenismuren van binnen en heeft hier een schat aan inspiratie opgedaan. Dit is terug te horen in de rauwe sound en vooral de teksten over onzekerheid en de dood. In 2014 tekende Nothing ze bij Relapse voor hun debuutalbum Guilty Of Everything. Het bracht ze tal van optreden als support van Guilty, maar ook eigen shows op o.a. Roadburn en SXSW.
Na acht maanden op tour te zijn geweest, ging het helaas mis. Frontman Domenic werd tijdens een beroving mishandeld, waardoor hij er enige tijd uit lag. Hij maakte er toch het beste van en ook over deze ervaring schreef hij muziek en al snel volgde het nieuwe album; Tired Of Tomorrow. Weinig bands weten hun persoonlijke leven zo te vertalen en je mee te nemen in hun keiharde nummers en donkere sfeer als Nothing.

Foto's van Kapitan Korsakov, Nothing

Foto Kapitan Korsakov te Rock Zottegem 2012 Foto Kapitan Korsakov te Rock Zottegem 2012 Foto Kapitan Korsakov te Rock Zottegem 2012 Foto Nothing te Roadburn 2014 - Dag 1 Foto Nothing te Roadburn 2014 - Dag 1 Foto Nothing te Nothing - 06/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van Kapitan Korsakov
Bekijk alle 12 foto's van Nothing

Leden die hier naar toe zijn geweest