concert: Spinvis in Paard

VR.
08 DEC
SPINVIS Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
HOOFDPROGRAMMA Spinvis
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Spinvis in Paard
DEZE Spinvis TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 08 dec
Paard, Den Haag
€ 22,50

EXTRA INFORMATIE

Vijf jaar na ‘Tot Ziens, Justine Keller’ is Spinvis terug met een tour en een nieuw album ‘Trein/Vuur/Dageraad’. Spinvis zorgt er bij elk concert opnieuw voor dat zijn verhalen op een bijzondere wijze worden verteld.

De tournee vindt plaats in het jaar dat Spinvis, het alias van Erik de Jong, zijn derde lustrum viert als artiest, een jubeljaar dat luister wordt bijgezet met het verschijnen van zijn vierde langspeler ‘Trein Vuur Dageraad’. Een album waarmee hij zichzelf overtreft, zo stelde een toonaangevende Belgische journalist. Een boute stelling, gezien het de opvolger is van het buitengewoon goed ontvangen ‘Tot Ziens Justine Keller’ en Spinvis’ eerdere platen stuk voor stuk ‘goud’ zijn geworden (het debuut is inmiddels zelfs ‘platinum’).

FOTO'S VAN Spinvis

Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Welcome To The Village 2017 - Zondag Foto Spinvis te Welcome To The Village 2017 - Zondag Foto Spinvis te Welcome To The Village 2017 - Zondag Foto Spinvis te Spinvis - 20/3 - Tivoli Oudegracht Foto Spinvis te Into The Great Wide Open 2013 - dag 3
 
Bekijk alle 97 foto's van Spinvis

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST