concert: Wolfmother in Paard

DO.
13 JUL
WOLFMOTHER Main Hall, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
HOOFDPROGRAMMA Wolfmother
VOORPROGRAMMA The Sore Losers
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Wolfmother in Paard
Tickets Wolfmother:
do 13 jul
Paard, Den Haag
€ 35,00

EXTRA INFORMATIE

Met hits als ‘Joker and the Thief’ en ‘Woman’, een grammy voor ‘Best Hard Rock Performance’ en tournees met grootheden als Aerosmith en AC/DC hoort Wolfmother zeker bij de grote rockacts van het decennium. Met een dikke festivalagenda in het vooruitzicht zijn de mannen weer back on the road. Wolfmother doet echter maar twee exclusieve clubshows in Nederland aan, waarvan het optreden op 13 juli in het Paard er één is.

Het Australische trio, onder leiding van de charismatische Andrew Stockdale, maakte in 2005 een verpletterende start met hun zelfgetitelde debuutalbum waarvan inmiddels anderhalf miljoen exemplaren zijn verkocht. Het laatste wapenfeit ‘Victorious’ stamt uit 2016 en wordt door de kenners gezien als hun beste album tot nu toe.

FOTO'S VAN Wolfmother, The Sore Losers

Foto Wolfmother te Wolfmother -26/04 - Paradiso Foto Wolfmother te Pukkelpop 2016 - Donderdag Foto Wolfmother te Pinkpop 2007 Foto Wolfmother te Wolfmother - 24/11 - TivoliVredenburg Foto Wolfmother te Wolfmother -26/04 - Paradiso Foto Wolfmother te Pinkpop 2007
 
Bekijk alle 96 foto's van Wolfmother
Bekijk alle 39 foto's van The Sore Losers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST