concert: Backgammon / Banner in Paardcafe op ZATERDAG 01 APRIL 2017

  • Backgammon
    Popronde Hengelo 2016
  • Backgammon
    Popronde Hengelo 2016
ZA.
01 APR
BACKGAMMON / BANNER 19:30 uur Paardcafe, Den Haag (door: Paard )
2017
Hoofdprogramma Backgammon Banner

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 april 2017.
Dat is 1433 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Banner Man in 't Veld is een songwriter uit Den Haag. Op autodidactische wijze is hij op zijn veertiende begonnen met gitaarspelen en de geschreven nummers die voorheen verborgen bleven, werden op zijn achttiende uitgevoerd op kleine podia. Zijn muziek wordt gekenmerkt door fingerpicking. Met band zijn klinkt Banner groots, sfeervol en organisch zonder zijn oprechtheid te verliezen. Momenteel volgt hij een opleiding artiest/popmuziek op de Herman Brood Academie met als hoofddiscipline zang. In juni 2016 heeft Banner zijn EP opgenomen in Antwerpen. Momenteel maken hij en zijn band zich op voor de release, om de stap te maken naar groter publiek.

Backgammon was de #9 meest geboekte band van de Popronde afgelopen jaar. Op 10 februari komt het debuutalbum uit met releaseshow in Paradiso en er is behoorlijk wat internationale aandacht. Vanavond presenteert Thijs van Backgammon een intieme solo show.

Foto's van Backgammon, Banner

Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016 Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016 Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016 Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016 Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016 Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016
 
Bekijk alle 7 foto's van Backgammon
Bekijk alle 2 foto's van Banner

Gerelateerd nieuws