concert: Bert Heerink “Golden Heerink Tour” feat. Jan Akkerman in Boerderij ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
26 JAN
BERT HEERINK “GOLDEN HEERINK TOUR” FEAT. JAN AKKERMAN CreativeColors Zaal, 20:30 uur Boerderij, Zoetermeer
2018
HOOFDPROGRAMMA Bert Heerink Jan Akkerman

EXTRA INFORMATIE

Bert Heerink viert volgend jaar zijn 65ste verjaardag in de Boerderij! Als zanger van bands als Vandenberg, Kayak en My Brainbox is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandse rocklandschap. Hij is echter nog niet van plan om met pensioen te gaan. Optredens met Jan Akkerman, Pink Floyd Project, een hoofdrol in de Nederlandse musicalversie van The War of the Worlds, het is slechts een greep uit Bert's agenda voor komend jaar. Tijdens dit jubileumconcert is ook gitarist Jan Akkerman, die in 2016 zijn 70ste verjaardag in de Boerderij vierde, van de partij. Verwacht een selectie uit het omvangrijke oeuvre van één van de meest gerespecteerde zangers van Nederland.

FOTO'S VAN Jan Akkerman

Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Retropop 2013
 
Bekijk alle 11 foto's van Jan Akkerman

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS