concert: Jan Akkerman in ECI Cultuurfabriek op ZATERDAG 07 DECEMBER 2024

  • Jan Akkerman
    Bluesrock Tegelen 2017
    © René Obdeijn
  • Jan Akkerman
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
ZA.
07 DEC
JAN AKKERMAN 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2024
Hoofdprogramma Jan Akkerman
Toegang 24,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Jan Akkerman (1946) is al bijna 60 jaar een van de meest gerespecteerde gitaristen van Nederland. Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus werkte hij samen met uiteenlopende muzikanten als BB King, Charlie Byrnd, Cozy Powell, Claus Ogerman en Ice-T. Sinds de jaren 60 maakte hij ruim 25 soloplaten, waarop hij elementen uit de uit rock, jazz, blues en dance op eigen wijze combineerde.

Akkerman toert al jaren over de wereld. Hij speelde meerdere malen op het Montreux Jazz Festival en North Sea Jazz, maakte talloze tournees door theater en andere podia in Europa en Amerika en gaf concerten in onder meer Rusland, Syrië, Australië en Japan. In 2005 kreeg de gitarist een Gouden Harp voor zijn gehele oeuvre, in 2012 werd hij benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in ECI Cultuurfabriek in Roermond. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van ECI Cultuurfabriek in Roermond? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jan Akkerman in ECI Cultuurfabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jan Akkerman

Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 11-12 - Paard Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 29/12 - Doornroosje Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 15/12 - Melkweg Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 15/12 - Melkweg Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 11-12 - Paard
 
Bekijk alle 42 foto's van Jan Akkerman

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws