concert: Bløf in Paard op VRIJDAG 07 APRIL 2017

  • Bløf
    De Vrienden van Amstel Live 2013
    © Anja de Bruijn
  • Bløf
    Bløf - 24/11 - 013
    © Diewertje Linders
VR.
07 APR
BLØF Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
Hoofdprogramma Bløf
Voorprogramma Tom Tukker

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 07 april 2017.
Dat is 2548 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Bløf in Paard
DEZE Bløf TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 07 apr
Paard, Den Haag
€ 33,50

EXTRA INFORMATIE

Dankzij BLØF hebben we 'Harder Dan Ik Hebben Kan', 'Liefs Uit Londen', 'Aan De Kust', 'Dansen Aan Zee', 'Omarm', 'Wat Zou Je Doen' en 'Zo Stil'... en dat is nog maar een kleine selectie. Na bijna 25 jaar heeft BLØF het vizier meer dan ooit op de toekomst gericht.

Ondanks alle gigantische successen is achterover leunen geen optie voor BLØF: de komst van een nieuw album is alweer aangekondigd. De titel is nog onbekend, maar Paskal Jakobsen verklapt ons wel al dat het qua geluid zeker afwijkt van het oude werk.

Nemen de Zeeuwen normaal gesproken de productie voor hun eigen rekening, ditmaal wordt deze volledig uit handen gegeven. De missie van de band is echter nog wel hetzelfde: blijven ontwikkelen in de zoektocht naar het perfecte liedje. Ook nu levert dit prachtige nieuwe muziek op, die de band tijdens de tour voor het eerst live laat horen.

Foto's van Bløf, Tom Tukker

Foto Bløf te Bløf - 18/12 - Paradiso Foto Bløf te BLØF - 09/04 - Ziggo Dome Foto Bløf te Bløf - 8/7 - Openluchttheater Hertme Foto Bløf te Gelderpop 2018 Foto Bløf te HIER Festival 2023 Foto Bløf te Concert at Sea 2023 Zaterdag
 
Bekijk alle 315 foto's van Bløf
Bekijk alle 8 foto's van Tom Tukker

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws