concert: JeBroer in Simplon op VRIJDAG 17 FEBRUARI 2017

  • JeBroer
    DJ Paul Elstak - 14/12 - Gelredome
    © Serge Hasperhoven
VR.
17 FEB
JEBROER Grote Zaal, 21:30 uur Simplon, Groningen
2017
Hoofdprogramma JeBroer

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 februari 2017.
Dat is 2624 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets JeBroer in Simplon
DEZE JeBroer TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 17 feb
Simplon, Groningen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Tijd voor een familiefeestje? Tijd om uit je plaat te gaan met Jebroer! Ooit de onhandelbare tiener uit Leiden, maar nu ieders vriend én broer. Aan plakplaatjes geen gebrek, grofgebekt en met een houding van ‘heb-je-mij-daar’ knalt Jebroer zijn teksten over de aanstekelijke, electronische hiphoptracks. Nu is zijn nieuwe album 'ELF11' uit en komt hij met dit gloednieuwe materiaal naar Simplon!

Nadat hij in het verleden een groep vormde met stadsgenoot Keizer, belandde de rapper in de studio bij producer Boaz van Beatz. Deze samenwerking gaf Jebroer de benodigde spark die nodig was om z’n carriere naar een hoger niveau te tillen.

Op de elfde van de elfde maand verscheen dit jaar het nieuwe album 'ELF11' van Jebroer. Met dit nieuwe werk gaat hij langs elf zalen en keert dit getal overal in terug. Redenen genoeg om dit te gaan ontdekken, zijn nieuwe album te checken en zeker zijn show bij ons bij te wonen.

Foto's van JeBroer

Foto JeBroer te DJ Paul Elstak - 14/12 - Gelredome Foto JeBroer te Xite Awards - 23/11 - Melkweg Foto JeBroer te DJ Paul Elstak - 14/12 - Gelredome
 
Bekijk alle 3 foto's van JeBroer

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws