concert: Engel & Just in Paradiso op VRIJDAG 12 MEI 2017

VR.
12 MEI
ENGEL & JUST Kleine Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2017
Hoofdprogramma Engel & Just
Voorprogramma DJ DNS
Robin
Surya

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 mei 2017.
Dat is 1456 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Engel & Just in Paradiso
DEZE Engel & Just TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 12 mei
Paradiso, Amsterdam
€ 6,81

EXTRA INFORMATIE

Boombap hiphop. Het vierde album van het rapduo Engel & Just verschijnt vrijdag 12 mei en belooft een muzikalere insteek te hebben dan zijn drie voorgangers. Trompettist Wouter Hakhoff, DJ Native en gitarist Jawek Kamstra zijn een belangrijk onderdeel van de nieuwe Engel & Just-sound en leveren zowel live als op de plaat veelvuldig hun bijdrage. Verwacht een combinatie van boombap hiphop en muzikale tracks, waarbij veel muzikanten en collega-rappers de revue passeren.
Support: Surya & Robian. Op uitnodiging van Engel & Just verzorgen de Amsterdammers Surya & Robian het voorprogramma. Met een flinke dosis skills en humor weten de twee rappers een strakke show neer te zetten met zowel battle raps als eigenzinnige verhalende tracks.
DJ DNS is veel geprezen door liefhebbers en collega dj’s om zijn manier van draaien en scratchen. Met zijn ruime ervaring en ongekende skills is hij de ideale DJ voor deze cd presentatie.

Engel & Just Paradiso verslag

Je hebt bijna met Engel & Just te doen. Een kaartje voor hun concert kost slechts zes euro en omdat ze vandaag drie kwartier later dan gepland starten krijgt iedere bezoeker een gratis consumptie. Maar dat is een zorg voor morgen, vanavond zullen ze zich er weinig om bekommeren. Tenslotte staan ze niet iedere....

Naar het complete Engel & Just in Paradiso verslag

Gerelateerd nieuws