concert: The Grand East in Simplon op VRIJDAG 17 MAART 2017

  • Mitch Rivers
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
  • The Grand East
    Oranjepop 2016
    © Tineke Klamer
VR.
17 MRT
THE GRAND EAST Kleine Zaal, 20:30 uur Simplon, Groningen
2017
Hoofdprogramma The Grand East
Voorprogramma Mitch Rivers

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 maart 2017.
Dat is 2595 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Grand East in Simplon
DEZE The Grand East TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 17 mrt
Simplon, Groningen
€ 9,00

EXTRA INFORMATIE

Uit het oosten van het land komen de mannen van The Grand East aanwaaien. Bewapend met een nieuwe naam maakt deze formatie schoon schip. Een nieuwe huisstijl onder de invloed van rock’n soul, harmonica’s en het splinternieuwe album ‘Movano Camerato’ zijn inmiddels een bekend visitekaartje geworden van de heren uit Diepenheim. De smerige blues, de lijdensweg van het leven en een vers repertoire maken deze formatie tot een unicum in z’n soort.

De EP die begin 2016 verscheen werd goed ontvangen, het was een opzetje richting het eerste album dat in september verscheen. Het album ‘Movano Camerato’ bleek een zware bevalling te zijn voor de band maar als trotse vaders werd dit liefdeskindje met open armen ontvangen. Zó enthousiast dat de releaseparty werd verschoven naar een grotere zaal omdat er zoveel animo voor was! Reden genoeg om deze rauwe Twentenaren eens bij ons thuis uit te nodigen en het dak eraf te scheuren!

Foto's van The Grand East, Mitch Rivers

Foto The Grand East te The Grand East - 15/04 - Paradiso Foto The Grand East te The Grand East - 24/11 - Merleyn Foto The Grand East te The Grand East - 1/12 - Burgerweeshuis Foto The Grand East te Zomerparkfeest 2017 - Zondag Foto The Grand East te The Grand East - 15/04 - Paradiso Foto The Grand East te The Grand East - 23/03 - Luxor Live
 
Bekijk alle 198 foto's van The Grand East
Bekijk alle 3 foto's van Mitch Rivers

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest