concert: Donnerwetter in DRU-Cultuurfabriek op VRIJDAG 14 OKTOBER 2016

  • Donnerwetter
    Zwarte Cross 2017
    © Tineke Klamer
  • Donnerwetter
    Zwarte Cross 2017
    © Tineke Klamer
VR.
14 OKT
DONNERWETTER Popzaal, 20:00 uur DRU-Cultuurfabriek, Ulft
2016
Hoofdprogramma Donnerwetter
Toegang 7,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 14 oktober 2016.
Dat is 2750 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Schrijver en frontman Rocco Ostermann bewandelt met gitarist Wout Kemkens, toetsenist Matthijs Stronks en drummer Mike Visser vele kromme paden, maar elk pad blijkt naar de door hun zelf gecreëerde wereld Pavlov Beauty Saloon te leiden. Een geruststelling of een Groundhog Day-achtige nachtmerrie? Dat moeten de mannen zelf maar met hun psychiater uitzoeken. Jij, lezer, danser en luisteraar, mag gelukkig fijn als amateur antropoloog op safari naar Pavlov Beauty Saloon om vervolgens weer heelhuids terug te keren. Het ministerie van Zingeving & Ongehoorzaamheid gaf onlangs een zeer positief reisadvies voor Pavlov Beauty Saloon.
De bron van Donnerwetter is de unieke creatieve high die ontstaat wanneer de bandleden in één ruimte musiceren, filosoferen en reageren. In liveshows en op plaat zoekt de band een mengeling tussen psychedelica, filmmuziek, swing, het rauwe oergevoel van de blues en garagebands en vooral ontzettend veel melodieuze songs en virtuoos samenspel.

Foto's van Donnerwetter

Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017 Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017 Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017 Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017 Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017 Foto Donnerwetter te Zwarte Cross 2017
 
Bekijk alle 11 foto's van Donnerwetter

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest