concert: Slagerij van Kampen - LIP/STICK in Flint op WOENSDAG 13 JANUARI 2016

  • Slagerij van Kampen
    Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
    © Filip Heidinga
  • Slagerij van Kampen
    Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
    © Filip Heidinga
WO.
13 JAN
SLAGERIJ VAN KAMPEN - LIP/STICK Rabobank Theaterzaal, 20:15 uur Flint, Amersfoort
2016
Hoofdprogramma Slagerij van Kampen
Toegang v.a. €22,55

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 13 januari 2016.
Dat is 3018 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In ‘LIP/STICK’ laten de trommelaars van Slagerij van Kampen hun veelzijdigheid zien in een show met een grote afwisseling aan sferen en stijlen. Van latin tot rai, van invloeden uit het Afrikaanse continent tot muziek uit New Orleans. Een reis door de woestijn, via het oerwoud naar diverse metropolen. De slagers zetten al deze elementen om in prachtige ritmes en onverwachte combinaties. In deze wervelende show worden de oerdrift van de drums, de energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups nog eens extra ondersteund door een spetterende blazerssectie. Een swingende combinatie van lippen en stokken: soms groots en energiek, dan weer ragfijn en verstillend.

Leuk: Voorafgaand aan de voorstelling kunt u in de foyer een trommelworkshop volgen. Deze is vrij toegankelijk voor iedereen met kaarten voor de voorstelling.

Foto's van Slagerij van Kampen

Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 8 foto's van Slagerij van Kampen

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe zijn geweest