concert: Bernhoft in De Oosterpoort op WOENSDAG 09 NOVEMBER 2016

  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Vrijdag
  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
WO.
09 NOV
BERNHOFT Kleine zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2016
Hoofdprogramma Bernhoft
Voorprogramma Jeangu Macrooy

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 09 november 2016.
Dat is 2727 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Bernhoft  in De Oosterpoort
DEZE Bernhoft TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 09 nov
De Oosterpoort, Groningen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Jarle Bernhoft is een Noorse zanger en multi-instrumentalist die met zijn single ‘C’mon Talk’ een wereldwijde Youtube-hit scoorde. Zelfs Ellen Degeneres nodigde hem uit in haar talkshow voor een welverdiend schouderklopje en een optreden. En dat is niet voor niets: Bernhoft doet met één gitaar dingen waar je eigenlijk een volle muziekwinkel of ensemble voor nodig hebt. Slechts gewapend met een loopstation, een soulvolle stem en een gitaar maakt hij energieke, funky pop waar veel bands jaloers op zouden zijn.

In 2014 kreeg Bernhoft’s album ‘Islander’ prachtige kritieken en werd hij zelfs genomineerd voor een Grammy. De pers maakte vergelijkingen met het rauwe geluid van Richie Havens, de bezieling van Mayer Hawthorne and Sharon Jones en met echo’s naar de muziek van Stevie Wonder en Sly Stone. Zijn muziek is fris en vernieuwend. De soulsensatie van het Noorden!

Foto's van Jeangu Macrooy

Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 19/05 - Luxor Live Foto Jeangu Macrooy te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 19/05 - Luxor Live Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 08/10 - Chasse Theater Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy & Jazz Orchestra Of The Concertgebouw - 26/10 - TivoliVredenburg Foto Jeangu Macrooy te Fields of Joy Festival 2019
 
Bekijk alle 120 foto's van Jeangu Macrooy

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws