concert: Nieuwe Vangst: Audio Adam + Eleonor Coco in Kroepoekfabriek op VRIJDAG 02 DECEMBER 2016

  • Audio Adam
    Popronde Enschede
    © Marieke Waalwijk
  • Audio Adam
    Oerrock 2012
VR.
02 DEC
NIEUWE VANGST: AUDIO ADAM + ELEONOR COCO Kroepoekfabriek, Vlaardingen
2016
Hoofdprogramma Audio Adam Eleonor Coco
Toegang VVK €7.00
DEUR €9.00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 02 december 2016.
Dat is 1551 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

We zijn weer aan het vissen geweest voor een Nieuwe Vangst, en wel op vrijdag 2 december. En hebben iets moois gevangen: 3FM Serious Talents Audio Adam en Eleonor Coco, twee opkomende acts die de krachten bundelen om samen de Nederlandse poppodia te bestormen.

Audio Adam is een Nederlandse band bestaande uit Tjerk Koekkoek, Jasper Dijkstra, Ronald Maas en Robert-Jan Zigterman. Ze stonden in het voorprogramma van o.a. Go Back To The Zoo en Ilse DeLange. In de zomer van 2011 werden ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Audio Adam viert dit jaar hun vijfjarig bestaan; vijf jaar alles geven voor de muziek.

Eleonor Coco is een fatale combinatie van Zuid-Amerikaans temperament en Amsterdamse bravoure. Niets is dan ook wat het lijkt: zoet en punky. Gulzig en teasend. Vrolijk en pessimistisch. Eleonor Coco’s liedjes gaan over de liefde, relaties en alles wat erbij komt kijken. Het zijn echter geen lieve meisjes-liedjes, maar ijzersterke (indie)pop songs met een rauw randje.

Foto's van Audio Adam, Eleonor Coco

Foto Audio Adam te Zornik - 9/12 - Effenaar Foto Audio Adam te Popronde Leiden 2011 Foto Audio Adam te Popronde Enschede Foto Audio Adam te Zornik - 9/12 - Effenaar Foto Audio Adam te Popronde Leiden 2011 Foto Audio Adam te Popronde Enschede
 
Bekijk alle 20 foto's van Audio Adam

Gerelateerd nieuws