concert: Pierce Brothers in Rotown op VRIJDAG 03 JUNI 2016

  • Pierce Brothers
    Damaris Festival 2015
  • Craig Gallagher
    Gavin James - 10//06 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
VR.
03 JUN
PIERCE BROTHERS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Pierce Brothers
Voorprogramma Craig Gallagher
Toegang 13 euro (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 03 juni 2016.
Dat is 1836 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Als Mumford & Sons de Britse variant is op stromingen als bluegrass, folk en americana, dan kun je de Pierce Brothers gerust de Australische variant op dat geluid noemen. De Pierce Brothers geven de four-to-the-floor folkkrakers een typisch Australisch sausje door de didgeridoo en exotische percussie toe te passen.

De gebroeders Jack en Pat Pierce begonnen hun loopbaan als straatmuzikanten in Melbourne, waar mondjesmaat steeds grotere groepen zich verzamelden bij de optredens. Het vuurtje verspreidde vliegensvlug: in Down Under zijn ze in een jaar uitgegroeid tot ware festivalsensatie. Ook in Amerika en Europa gaat het hard. Uit eigen beheer verkochten de Pierce Brothers maar liefst 40,000 exemplaren van hun debuut The Night Tree.

Foto's van Pierce Brothers, Craig Gallagher

Foto Pierce Brothers te Damaris Festival 2015 Foto Pierce Brothers te Tash Sultana - 15/9 - Afas Live Foto Pierce Brothers te Damaris Festival 2015 Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 03/10 - Luxor Live Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 25/09 - Rotown Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 25/09 - Rotown
 
Bekijk alle 42 foto's van Pierce Brothers
Bekijk alle 5 foto's van Craig Gallagher

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest