concert: Wolves Dressed in Sheep in Cul de Sac op VRIJDAG 20 MEI 2016

  • Wolves Dressed in Sheep
    Wolves Dressed In Sheep - 6/3 - Hofman Café, Utrecht
VR.
20 MEI
WOLVES DRESSED IN SHEEP 21:00 uur Cul de Sac, Tilburg
2016
Hoofdprogramma Wolves Dressed in Sheep

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 20 mei 2016.
Dat is 1823 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Wolves Dressed In Sheep maakt 80’s indie-pop met Afrikaanse invloeden. In thuisstad Nijmegen werd eigenhandig de debuut EP ‘Varykino’ opgenomen, die in december 2015 verscheen en een 3voor12 Award won voor beste Gelderse EP van dat jaar. De EP bevat vier tracks die zich kenmerken door tweestemmige zang, chorus gitaren en warme synthesizers.

Live heeft Wolves Dressed In Sheep zich in 2015 bewezen als sterke live act tijdens een 15 optredens tellende Popronde Nederland. Daarnaast speelde de band in Doornroosje als voorprogramma voor Brother & Bones en voor Will And The People in een uitverkochte Tivoli De Helling. Het jaar werd afgesloten met een EP Release Show in Merleyn te Nijmegen die al twee weken van tevoren uitverkocht was. Ook in 2016 trekt de band weer door het land.

Foto's van Wolves Dressed in Sheep

Foto Wolves Dressed in Sheep te Wolves Dressed In Sheep - 6/3 - Hofman Café, Utrecht Foto Wolves Dressed in Sheep te Wolves Dressed In Sheep - 6/3 - Hofman Café, Utrecht Foto Wolves Dressed in Sheep te Wolves Dressed In Sheep - 6/3 - Hofman Café, Utrecht Foto Wolves Dressed in Sheep te Wolves Dressed In Sheep - 6/3 - Hofman Café, Utrecht Foto Wolves Dressed in Sheep te Wolves Dressed In Sheep - 6/3 - Hofman Café, Utrecht
 
Bekijk alle 5 foto's van Wolves Dressed in Sheep