concert: Peter Pan Speedrock + Black-Bone + BARK in Baroeg op ZATERDAG 30 APRIL 2016

  • Peter Pan Speedrock
    Speedfest 2010
  • Black-Bone
    Dijkpop 2012
ZA.
30 APR
PETER PAN SPEEDROCK + BLACK-BONE + BARK 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Peter Pan Speedrock
Voorprogramma Bark (metal)
Black-Bone
Toegang VVK € 15,-
Deur € 17,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 30 april 2016.
Dat is 2890 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na twintig jaar gaat Peter Pan Speedrock er mee stoppen. Het afscheid markeert an end of an era. Want Peter Pan Speedrock is meer dan slechts een rockband. Het is een sonische natuurkracht die het gebrek aan aardbevingen en orkanen in Nederland ruimschoots compenseert. Peter, Bart en Bartmann komen nog een keer Baroeg plat speedrocken.

Ook een trio uit Eindhoven is Black-Bone. Jonge gasten nog, maar speelden al in het voorprogramma van onder andere Deep Purple en Megadeth. Muzikaal ligt Black-Bone in het straatje van Guns ’n Roses, Motörhead of AC/DC. Het nieuwe album ‘Blessing in Disguise’ is gemixt door Peter van Peter Pan Speedrock.

In België lopen momenteel heel wat interessante bands rond en Baroeg houdt wat dat betreft de ogen en oren ook open. BARK is zo’n band waarvan we in de toekomst veel gaan horen. Zorg dus dat je ze vandaag in Baroeg ziet want hun mix van metal, stoner en hardcore is vrij bijzonder te noemen.

Foto's van Peter Pan Speedrock, Bark (metal), Black-Bone

Foto Peter Pan Speedrock te Paaspop 2002 Foto Peter Pan Speedrock te Huntenpop 2016 Foto Peter Pan Speedrock te Speedfest 2011 Foto Peter Pan Speedrock te Speedfest 2013 Foto Peter Pan Speedrock te Speedfest 2014 Foto Peter Pan Speedrock te Tuinfeest Nirwana 2007
 
Bekijk alle 167 foto's van Peter Pan Speedrock
Bekijk alle 16 foto's van Black-Bone

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws