concert: Ondergronds in Neushoorn op DONDERDAG 18 FEBRUARI 2016

  • The Future's Dust
    Popronde Nijmegen 2013
    © Mitch Wolters
  • DOOXS
    Metropolis Festival 2016
DO.
18 FEB
ONDERGRONDS AA-Security Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2016
Hoofdprogramma DOOXS Kin The Future's Dust
Toegang Entree: € 4,- (VVK)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 18 februari 2016.
Dat is 1836 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

KIN, The Future’s Dust en DOOXS vormen samen een nieuwe editie van Ondergronds. Deze avond loopt uiteen van meeslepende post-rock tot hypnotische triphop en zwoele indietronica.

KIN maakt een hallucinerende mix van post-rock en triphop. Wat begon als een soloproject van de Engelse Kim Foster, mondde uit in een voltallige band gevestigd op Nederlandse bodem. In september bracht het viertal album SLOWTV uit, dat in vijf dagen werd opgenomen in de 6DB-Studios in Manchester.

The Future’s Dust is terug van weggeweest en is bepaald geen onbekende in Leeuwarden. In 2013 wist de post-rock band zich binnen no time op de kaart te zetten in Nederland met debuut EP Marrakech.

Het vrouwelijke indietronica duo DOOXS uit Rotterdam en Leeuwarden, is misschien wel één van de meest spannende en veelbelovende acts om in de smiezen te houden in 2016. Diepe bassen, dansbare beats en sensuele teksten vormen samen een mysterieuze en nachtelijke sfeer.

Foto's van DOOXS, Kin, The Future's Dust

Foto DOOXS te Metropolis Festival 2016 Foto DOOXS te Metropolis Festival 2016 Foto DOOXS te Metropolis Festival 2016 Foto The Future's Dust te Popronde Nijmegen 2013 Foto The Future's Dust te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto The Future's Dust te Popronde Nijmegen 2013
 
Bekijk alle 3 foto's van DOOXS
Bekijk alle 10 foto's van The Future's Dust

Gerelateerd nieuws