concert: Doggybag in STECK op ZATERDAG 20 FEBRUARI 2016

ZA.
20 FEB
DOGGYBAG 21:30 uur STECK, Delft
2016
Toegang €5,- vvk online (incl toegang STECK FUNKY BEATS met SAM WAXLER vanaf 01.00 uur)

€35,- VIP ticket (incl. exclusive akoestisch optreden in café van de Kurk, 1,5 uur borrelen met cava en hapjes, 3 gangen menu en entree STECK, aanvang 18.00 uur)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 20 februari 2016.
Dat is 2988 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

STECK STAGE - DOGGYBAG 20th BIRTHDAY BASH

DoggyBag is terug in de topbezetting die jaren lang rockte als een huis! Niet zomaar. We vieren dat we 20 jaar geleden ons eerste optreden gaven in De Kurk. Bijna twintig jaar lang volgden er vele optredens door het hele land. In Delft waren we veel te zien voor De Wijnhaven en De Sjees, in De Kurk, onze stamkroeg, maar ook in Speakers, waar we legendarische kerstoptredens gaven en waar het publiek voor in de rij stond. Super! Nu verkassen wij naar Steck, hét Muziek Café tegenover De Kurk, waar tegenwoordig de optredens zijn.
Na ruim drie jaar, en vele muzikale omzwervingen verder, gaat DoggyBag weer de planken op met meer schurende en alternatieve krakers dan ooit. Met op bas oerlid Stefan Flik, de 'loeistrakke' John Kalkman op drum, gitaarduivel René Bubberman, nachtegaal Heleen Vink van Zijl en frontman Frank Diemel. De show is pas rond als op het einde van de avond iedereen staat te springen en het glaswerk rinkelt op de bar.