event: Thijs Boontjes Dans- en Showorkest + Aapnootmies in Fluor op VRIJDAG 18 MAART 2016

  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    3voor12 Song Van Het Jaar 2016
    © Jessy Gabriel
  • AAPNOOTMIES
    Westerpop 2016
    © Anja de Bruijn
VR.
18 MRT
THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST + AAPNOOTMIES 20:00 uur Fluor, Amersfoort
2016
Toegang €9

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 18 maart 2016.
Dat is 2965 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wat Thijs Boontjes Dans- en Showorkest boven het maaiveld doet uitstijgen is de voertaal, dat is namelijk hun moerstaal. Bandnaam en songtekst getuigen van gevoel voor humor. Maar vergis je niet, er wordt serieus goed gespeeld en de tekst is grappig maar ook geïnspireerd. Vergelijken is moeilijk want zo’n orkest als dat van Thijs Boontjes hadden we nog niet, maar stel je iets voor als een kruising tussen Sven Hammond Soul en Bram Vermeulen.

AAPNOOTMIES is ontstaan in het achterkamertje van Dinaira Scheffers, waar zij twee jaar lang heeft geleefd als kluizenaar om de liedjes in haar hoofd via het beeldscherm vast te kunnen leggen in demo’s. Met haar voornamelijk Engelstalige achtergrond, met invloeden als Jónsi, Sigur Rós, James Blake en Bon Iver, heeft ze in die twee jaar de overstap gemaakt van Engels- naar Nederlandstalig en is het avontuur aangegaan om haar moedertaal naar haar smaak te maken.

Foto's van AAPNOOTMIES, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Foto AAPNOOTMIES te Westerpop 2016 Foto AAPNOOTMIES te Westerpop 2016 Foto AAPNOOTMIES te Westerpop 2016 Foto AAPNOOTMIES te Westerpop 2016 Foto AAPNOOTMIES te Westerpop 2016 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016
 
Bekijk alle 5 foto's van AAPNOOTMIES
Bekijk alle 42 foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws