concert: Niels Geusebroek in Neushoorn op ZATERDAG 09 APRIL 2016

  • Niels Geusebroek
    Niels Geusebroek - 15/03 - Atak
    © Marieke Waalwijk
  • Niels Geusebroek
    Niels Geusebroek - 15/03 - Atak
    © Marieke Waalwijk
ZA.
09 APR
NIELS GEUSEBROEK AA-Security Arena, 20:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2016
Hoofdprogramma Niels Geusebroek
Toegang Entree: € 16, (VVK) / € 18,- (DEUR)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 april 2016.
Dat is 2939 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ha, dat is mooi, Niels Geusebroek komt een fijne show spelen in Neushoorn. Met zijn ingetogen sound weet hij iedere zaal muisstil te krijgen. Laat je verrassen door Niels’ warme stemgeluid.

Niels Geusebroek is allang geen onbekende meer in de Nederlandse popcultuur. Zijn band Silkstone, The Voice Of Holland, de hardstyle hit 'Year Of Summer': Niels heeft zijn veelzijdigheid overtuigend bewezen. Maar hij is vooral een singer/songwriter, in hart en nieren zelfs. En dat komt hij bij ons in Neushoorn laten zien en horen.

Onlangs kwam zijn langverwachte solo-album uit: Lines. Hij wilde een pure, ambachtelijke singer/songwriterplaat maken. En daar is hij dubbel en dwars in geslaagd. Geen ruige gitaren en stampende drums, maar een subtiel geluid met alle aandacht voor Niels’ stem.

Foto's van Niels Geusebroek

Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 15/03 - Atak Foto Niels Geusebroek te Hooverphonic - 25/8 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 11/11 - De Kleine Willem Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 11/11 - De Kleine Willem Foto Niels Geusebroek te Symphony31 2016 Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 15/03 - Atak
 
Bekijk alle 52 foto's van Niels Geusebroek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws