event: Masterclass Gerson Main in Duycker op DONDERDAG 11 FEBRUARI 2016

  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
11 FEB
MASTERCLASS GERSON MAIN 19:30 uur Duycker, Hoofddorp
2016
Hoofdprogramma Gerson Main
Toegang €12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 11 februari 2016.
Dat is 3005 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Schrijver van eigenzinnige dingetjes. Liedjes, verhaaltjes, gedichtjes en boze brieven. Dat is Gerson Main. Een unieke persoonlijkheid met zijn vrolijke, goedlachse voorkomen. Op een blauwe maandag leerde hij gitaar spelen. Van z’n vader, omdat de jonge Gerson onder de indruk was van het spel van zijn pa. Later dacht hij hiermee serieus indruk te kunnen maken op leuke dames.

Inmiddels maakt zijn muziek indruk op veel meer mensen dan alleen een paar dames. Hij speelde al in de backingband van Typhoon, Dio en Akwasi. Door mee te doen aan het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ veroverde Gerson de rest van Nederland. Het nummer 'Ik weet niet hoe het zit' werd gebruikt in een KPN commercial en met het vrolijke ‘Deejay’ scoorde hij zijn eerste hit. De goedgemutste en bebrilde songwriter komt nu richting Duycker om hier een masterclass te geven. Kijk en leer van een van de meest vrolijke muzikanten die ons land rijk is.

Foto's van Gerson Main

Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Gerson Main

Gerelateerd nieuws