Winnen: 2x2 kaarten voor Gerson Main in De Vorstin

Gerson Main
Winnen: 2x2 kaarten voor Gerson Main in De Vorstin
Door LotteAbrahams op 26 januari 2016 - 13:28 Gerson Main was finalist tijdens het afgelopen seizoen van De Beste Singer-Songwriter. Daarvoor zat hij in de bands van onder andere Dio en Typhoon. Zijn bekendste single 'Ik Weet Niet Hoe' zit in een reclame van KPN en onlangs bracht hij z'n tweede single 'Deejay' uit. Met zijn debuutalbum 'De Slechtse Singer-Songwriter' doet hij dit jaar een clubtour.

Ook zal hij een concert geven in De Vorstin. Wil jij hier bij zijn? Lees dan snel verder: Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Gerson Main in De Vorstin in Hilversum op 6 februari!

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Gerson Main'.

Deze actie loopt t/m 1 februari.groteprijsvannederland

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR DE GROTE PRIJS VAN...De strijd om De Grote Prijs van Nederland wordt dit weekend in de finale...

counterfeit

COUNTERFEIT IN APRIL OOK NAAR SUGARFACTORY De Britse band Counterfeit komt in april ook voor een optreden naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.