concert: Fay Wildhagen in Willem Twee poppodium op ZONDAG 13 DECEMBER 2015 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fay Wildhagen in Willem Twee poppodium) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
13 DEC
FAY WILDHAGEN 21:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2015
Hoofdprogramma Fay Wildhagen
Toegang 7,50

EXTRA INFORMATIE

Fay Wildhagen maakt liedjes van een intense schoonheid. Luister maar eens naar Fire On The Mountain dan weet je dat haar muziek recht uit het hart gezongen wordt en bovendien recht in het hart binnenkomt.

Fay Wildhagen is een 21-jarige folkzangeres uit Oslo. Met een volledige band inclusief viool en cello brengt ze een organische mix van folk, rock en andere genres vol passie en charme met een sterk eigen geluid. Naast een begenadigd songwriter is ze een echte gitarist, die met gemak switcht tussen breekbare akoestische passages en bombastische arrangementen met strijkers en virtuoze elektrische gitaarsolo's. Ongetwijfeld een van de grootste beloften uit Noorwegen, werd ze eerder dit jaar getekend door Warner Music Norway, bracht ze haar debuutalbumSnow uit en mocht ze spelen op Roskilde Festival en vrijwel alle Noorse zomerfestivals.