concert: Sass Jordan in Paard

WO.
20 JAN
SASS JORDAN Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2016
HOOFDPROGRAMMA Sass Jordan

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 20 januari 2016.
Dat is 1309 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Sass Jordan in Paard
DEZE Sass Jordan TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 20 jan
Paard, Den Haag
€ 21,65

EXTRA INFORMATIE

De singer-songwritester domineert al dertig jaar de internationale entertainment business met zingen, acteren, schrijven en opnemen. Sass Jordan verkocht in het verleden al meer dan een miljoen CD’s en ging samenwerkingen aan met onder andere Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen, Carlos Santana en Joe Cocker. Daarnaast deelde zij het podium met The Rolling Stones en AC/DC.

Ondanks haar verschillende verschijningen op de buis, zoals bij Canadian Idol en de serie Sisters, is Sass haar liefde voor de muziek nooit kwijtgeraakt. Haar laatste album genaamd From Dusk ‘Til Dawn is geïnspireerd op de sfeer van Zuid-Californië in de late jaren ’70. De plaat klinkt als Janis Joplin en Tina Turner die samen naar huis lopen na een avond in de kroeg. De avond is volgens Sass namelijk hét moment waar de persoonlijke staat van passie, eenzaamheid, stilte, angst en dromen het sterkst voelen en dient daarom als een perfecte inspiratiebron.

FOTO'S VAN Sass Jordan, Chris Caddell and the Wreckage

Foto Sass Jordan te Breda Barst 2017 Foto Sass Jordan te Breda Barst 2017 Foto Sass Jordan te Rhythm & Blues Night 2019 Foto Sass Jordan te Rhythm & Blues Night 2019 Foto Sass Jordan te Breda Barst 2017 Foto Sass Jordan te Rhythm & Blues Night 2019
 
Bekijk alle 8 foto's van Sass Jordan

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST