concert: Nick Oliveri's Mondo Generator in Iduna op ZONDAG 22 NOVEMBER 2015

  • Komatsu
    Kempenerpop 2013
    © Gertjan van der Loo
ZO.
22 NOV
NICK OLIVERI'S MONDO GENERATOR 19:00 uur Iduna, Drachten
2015
Voorprogramma Komatsu
Toegang € 10,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 22 november 2015.
Dat is 3078 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Mondo Generator is de band van Nick Oliveri, je weet wel die kale bassist die je kent van Queens of the Stone Age, Kyuss en The Dwarves. Eind jaren 90 richtte Nick Mondo Generator op als zijproject maar ondertussen heeft hij wel al weer meerdere album’s en EP’s uitgebracht waarbij hij veelvuldig gebruikt maakt van de diensten van bevriende gastmuzikanten waarvan Josh Homme (QOTSA), Happy Tom (Turbonegro) en Dave Grohl (Foo Fighters) maar een paar voorbeelden zijn!
Live staat Mondo Generator als een huis en laat Nick zich ondersteunen door drie vaste bandleden die als geen andere stuwende desertrock met punk en stonerrock weten te combineren. Je mag daarom ondertussen rustig zeggen dat het van zijprojecten naar volwaardige band is gegaan. Desertrock koning Nick is terug en dat mag iedereen weten. Weg van de mega festivals en terug naar zijn roots de clubs, woestijn en de straat!

Foto's van Komatsu

Foto Komatsu te Karma To Burn - 07/07 - Willemeen Foto Komatsu te Kempenerpop 2013 Foto Komatsu te MOMfest Foto Komatsu te Kempenerpop 2013 Foto Komatsu te MOMfest Foto Komatsu te Kempenerpop 2013
 
Bekijk alle 16 foto's van Komatsu

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden