Winnen: 2x2 kaarten voor Suppermassive X-Mass met Komatsu in Altstadt

Komatsu
Winnen: 2x2 kaarten voor Suppermassive X-Mass met Komatsu in Altstadt
Door sjoertb op 07 november 2019 - 13:03 Komatsu komt Kerst vieren in Altstadt. De band uit Eindhoven knalt alle kerstversiering uit de bomen tijdens de Suppermassive X-Mass. Tegen de muur van sludge, stoner rock en metal zoals alleen Komatsu die kan voortbewegen is zelfs de duurste spar niet bestand. Laat je kerstmuts dus thuis want die wordt keihard weggeblazen!

Op 20 december vindt Suppermassive X-Mass met Komatsu in Altstadt plaats. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Komatsu'.

Deze winactie loopt tot en met 13 november.La Pegatina1

WINNEN: VIP-PAKKET VOOR LA PEGATINA IN AFAS LIVE... La Pegatina neemt volgende maand de banjo’s, trompetten en accordeons mee...

Nona - Bitterzoet news

NONA IN 2020 OP CLUBTOUR DOOR NEDERLAND Nona gaat in 2020 op clubtour door Nederland. Ze gaat onder andere langs...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.