concert: Fresku in Luxor Live op VRIJDAG 05 FEBRUARI 2016

  • Fresku
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Fresku
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
VR.
05 FEB
FRESKU Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2016
Hoofdprogramma Fresku
Toegang €15,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 05 februari 2016.
Dat is 3010 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Fresku gaat op tour en komt ook naar Luxor Live. In Arnhem MET BAND!
De combinatie van grappig en serieus, van knipoog en oprechtheid, kenmerkt Fresku's werk. Met het uitkomen van zijn debuutalbum behoort hij in één klap tot de top van de Nederlandse hiphop.

Geleidelijk laat Fresku zich steeds meer zien via andere kunstvormen. Hij wil een verhaal vertellen, of dat nu is door middel van muziek, film, columns, seminars of workshops maakt hem niet uit. Muziek blijft echter de hoofdmoot. Zijn derde album Nooit Meer Terug is bij voorbaat al een van de meest besproken Nederlandse hiphopalbums van 2015. Het ligt in het verlengde van zijn twee voorgangers. Opnieuw wisselt Fresku gretig en gedurfd af tussen humor en openhartigheid, tussen komische kwinkslag en serieuze vertelling - waarbij het accent misschien wel meer dan ooit op de ernst ligt.

Foto's van Fresku

Foto Fresku te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022 Foto Fresku te Paaspop 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Werfpop 2013 Foto Fresku te Indian Summer Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022
 
Bekijk alle 107 foto's van Fresku

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest