concert: Rootsriders in Duycker op ZATERDAG 24 OKTOBER 2015

  • Rootsriders
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
ZA.
24 OKT
ROOTSRIDERS Kleine Zaal, 20:00 uur Duycker, Hoofddorp
2015
Hoofdprogramma Rootsriders
Toegang 15,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 24 oktober 2015.
Dat is 3109 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Rootsriders braken door dankzij hun Bob Marley-tributeshows. Wat ooit begon als een herdenking van de sterfdag van de reggae held liep uit op shows over de hele wereld. Al meer dan 500 keer trad deze Nederlands/Caribische band op op plekken over de hele wereld.

In de muzikale ontdekkingsreis die zij maken zoeken zij uit hoe de muziek van Marley ontstaan is. Van de R&B en soulmuziek uit de VS in de jaren 50 en (vroege) jaren 60 tot de Jamaicaanse muzikale invloeden die ervoor zorgden dat in verloop van tijd de zo unieke sound ontstond waarmee Jamaica en Bob Marley in het bijzonder wereldwijd om bekend zijn geworden. Afgelopen februari herdachten zij in DWDD nog op prachtige wijze Marley’s 70e geboortedag met als gevolg dat de clubtour de volgende dag compleet was uitverkocht!

Foto's van Rootsriders

Foto Rootsriders te Rootsriders - 28/04 - Luxor Live Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Rootsriders - 28/04 - Luxor Live
 
Bekijk alle 39 foto's van Rootsriders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden