concert: Death Alley / Dirty Fences in ACU op ZONDAG 06 DECEMBER 2015

  • Death Alley
    ScumBash 2015
    © Gertjan van der Loo
ZO.
06 DEC
DEATH ALLEY / DIRTY FENCES 21:30 uur ACU, Utrecht (door: EKKO )
2015
Hoofdprogramma Death Alley Dirty Fences
Toegang 8 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 06 december 2015.
Dat is 1979 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Van bands als Dirty Fences zijn er eigenlijk nooit genoeg. Fuzz, blikkerige drums en reverb, bandleden die écht kunnen spelen, die tijdloze songs spelen, vol met razende rock 'n roll. Voor fans van traumahelikopter, Wavves en FIDLAR, maar ook voor hen die zich de 70's punkrock van The Stooges en Ramones goed doen smaken. Eerder dit jaar speelde de band de Tilburgse Hall of Fame nog aan flarden, nu mogen ze de pannen van het ACU-dak komen spelen. Lekker vies!

Death Alley doet de support. Ze tourden afgelopen jaar samen 30 dagen door Europa. Voor degene die Death Alley nog niet kennen, dit is de nieuwe band van leden uit Gewapend Beton en The Devils Blood. Speelden al eerder op Roadburn en Speedfest, en hebben net een wereldwijde deal getekend met TeePee Records, het label van o.a. High on Fire, Witch en Brian Jonestown Massacre. Protopunk/70’s hardrock van ongekende klasse.

Foto's van Death Alley, Dirty Fences

Foto Death Alley te Pedro Pico Pop 2017 Foto Death Alley te Zwarte Cross 2015 - Zondag Foto Death Alley te ScumBash 2017 Foto Death Alley te ScumBash 2017 Foto Death Alley te Nirwana Tuinfeest 2017 - Vrijdag Foto Death Alley te ScumBash 2015
 
Bekijk alle 67 foto's van Death Alley

Gerelateerd nieuws