Emile Roemer als metal-dj in de Nieuwe Nor

Death Alley
Emile Roemer als metal-dj in de Nieuwe Nor
Door RobZ op 15 oktober 2018 - 11:21 Voormalig SP-leider Emile Roemer is tegenwoordig waarnemend burgemeester in Heerlen. Als erkend metal-liefhebber draaide hij al op de Zwarte Cross en Fortarock. Nu heeft de Nieuwe Nor hem gestrikt voor een optreden als metal-dj in zijn thuisstad.

Bij een bezoek van de burgemeester aan het poppodium in zijn huidige gemeente in de zomer van 2018 constateerde Emile Roemer dat er niet veel metal en hardrock op het programma stond. Op de vraag welke band hij dan graag wilde zien, antwoordde hij: “Death Alley”. Het is de Nieuwe Nor nog net gelukt het afscheid nemende Death Alley te boeken. Op 23 december staan Death Alley, Emile Roemer en support-acts RRRags en Mt. Atlas op de planken in de Nieuwe Nor.

Kaarten voor de show zijn per direct in de voorverkoop gegaan. Via deze link koop je tickets voor Death Alley (en Emile Roemer) in de Nieuwe Nor. Een kaartje kost je 13 euro in de voorverkoop.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Therapy?

THERAPY? MET TOUR DOOR NEDERLAND (O.A...De Noord-Ierse rockband Therapy? stond afgelopen week nog in Victorie en...

Hank Von Hell news

VOORMALIG TURBONEGRO-FRONTMAN HANK VON HELL NAAR... De Noorse rocker Hank Von Hell , tot 2010 de frontman van Turbonegro komt...

REACTIES

geen avatar
ma 15 okt 2018 19:48

eatsleeprave.. Zeer benieuwd wat de gage is van Emilie Roemer! Blijft een toffe vent!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.