concert: Afterpartees in Gigant op VRIJDAG 11 DECEMBER 2015

  • Afterpartees
    Grasnapolsky 2014
    © Arend Jan Hermsen
  • Bed Rugs
    Jacco Gardner - 11/05 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
VR.
11 DEC
AFTERPARTEES Popzaal, 20:00 uur Gigant, Apeldoorn
2015
Hoofdprogramma Afterpartees
Voorprogramma Bed Rugs
Toegang Entree: €12,00
Entree Vrienden: €10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 11 december 2015.
Dat is 3030 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Afterpartees uit Horst is een garagerockband die korte, aanstekelijke songs maakt die aan alle kanten heerlijk rammelen. Vergelijkbaar met de band Traumahelikopter die ook werden vastgelgd door het kwaliteitslabel Excelsior. Deze jonge gasten stonden in de aanloop naar debuutalbum Glitter Lizard al in het voorprogramma stonden van Mikal Cronin en Palma Violets. Hun doorbraak was op Noorderslag 2014, waar ze dan ook meteen werden vastgelegd door Excelsior. Inmiddels hebben zij alle festivals in het land platgespeeld; de beurt is nu aan de clubs!

Met Cycle bracht het Belgische Bed Rugs één van de leukste platen van het jaar uit. De band lijkt rechtstreeks uit de jaren zestig te komen, maar waar debuutalbum 8th Could nog deed denken aan The Beatles ten tijde van Revolver, zijn de liedjes nu verschoven naar Syd Barrett. Psychedelica dus, en nu een keertje niet uit Australië of de States maar 'gewoon' uit Antwerpen.

Foto's van Afterpartees, Bed Rugs

Foto Afterpartees te Nirwana Tuinfeest - Vrijdag Foto Afterpartees te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Afterpartees te Dauwpop 2022 Foto Afterpartees te Festival de Beschaving 2015 Foto Afterpartees te Paaspop 2014 Foto Afterpartees te Festival de Beschaving 2015
 
Bekijk alle 106 foto's van Afterpartees
Bekijk alle 3 foto's van Bed Rugs

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest