concert: Metz in Doornroosje op DONDERDAG 22 OKTOBER 2015

  • Metz
    Metz - 5/2 - Merleyn
    © Erik Luyten
  • Crows
    Left of the Dial 2018
    © Anja de Bruijn
DO.
22 OKT
METZ Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2015
Hoofdprogramma Metz
Voorprogramma Crows
Toegang 14

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 22 oktober 2015.
Dat is 3108 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het uit Toronto afkomstige trio Metz debuteerde in 2012 met een titelloos debuutalbum op het Sub Pop-label. Met METZ ging Sub Pop eigenlijk terug naar de roots: de tijden dat het label grossierde in kwalitatief hoogstaande rock en noise zoals Nirvana, Soundgarden en Mudhoney. METZ is bruut, hard, rauw, snel en inventief en geeft een vette knipoog naar bands als Big Black, The Pixies, Jesus Lizard, Shellac en Hot Snakes.
Een slordige 400 optredens later doken de heren de studio in, om er met ‘METZ II’ uit te komen. Hierop klinkt de band nog venijniger, bruter en heftiger dan op het debuut. Het album is dit voorjaar verschenen en zal ongetwijfeld hoog scoren in de eindejaarslijsten van muziekcritici,- en liefhebbers. Hetzelfde geldt voor hun live optredens want METZ maakt natuurlijk muziek die je niet alleen moet horen maar ook moet voelen.

Foto's van Metz, Crows

Foto Metz te Loose Ends 2019 Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn
 
Bekijk alle 27 foto's van Metz
Bekijk alle 21 foto's van Crows

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest