concert: Afterpartees Slotconcert in Grenswerk op ZATERDAG 19 DECEMBER 2015

  • Cairo Liberation Front
    Welcome To The Village 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Afterpartees
    Lowlands 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
19 DEC
AFTERPARTEES SLOTCONCERT Grote zaal, 20:00 uur Grenswerk, Venlo
2015
Hoofdprogramma Afterpartees
Voorprogramma Cairo Liberation Front
Toegang 15

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 december 2015.
Dat is 3053 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Afterpartees hebben een druk jaar voor de boeg. Met plaat Glitter Lizard onder de arm gaat de machine weer lopen: spelen, rijden, spelen, de vieze was naar mama brengen, friet eten en weer spelen… Maar; na een druk jaar mag er gefeest worden.
Daarom organiseert Afterpartees in samenwerking met Poppodium Grenswerk aan het eind van het jaar een feestje; een heuze homecoming show waarbij we samen (jullie, wij) het jaar in stijl afsluiten. Onder de naam ‘Slotconcert’ (red: naam zorgvuldig geleend van Rowwen Heze want volgens marktonderzoek reageren mensen positief op dingen die ze herkennen) nodigt Afterpartees bands en deejays uit die zij nu, en in de loop van het jaar tegen komen en tof vinden. Op 19 december is er een avondvullend programma waar we samen genieten van killer muziek, biertjes en elkaar. Ook gaat het gerucht dat er kippen met cowboyhoeden komen, mits de voedsel- en warenautoriteit dit jaar de regels een beetje versoepelt.

Foto's van Afterpartees, Cairo Liberation Front

Foto Afterpartees te Zwarte Cross 2018 - Vrijdag Foto Afterpartees te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Afterpartees te Grasnapolsky 2014 Foto Afterpartees te Dauwpop 2018 Foto Afterpartees te Mama's Pride 2014 Foto Afterpartees te Grasnapolsky zaterdag 2018
 
Bekijk alle 106 foto's van Afterpartees
Bekijk alle 10 foto's van Cairo Liberation Front

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest