concert: Danny Vera - The new Black & White in ECI Cultuurfabriek

  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
ZA.
19 DEC
DANNY VERA - THE NEW BLACK & WHITE 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2015
Hoofdprogramma Danny Vera
Toegang €19,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 december 2015.
Dat is 1659 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Als kleine jongen kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten door zijn vader, die eind jaren 60 muzikant was in de band 'The New Black & White'. Als eerbetoon aan zijn vader, en met de Black & White Night van Roy Orbison als inspiratiebron, presenteert Danny Vera dit najaar 'The New Black & White' theatertour.

Een avond vol mooie meeslepende nummers van Vera zelf, onder meer van het op het Excelsior label geweldig ontvangen album 'Distant Rumble'. Maar ook werk van helden als Johnny Cash tot aan Amy Winehouse komen langs. De een oud, de ander nieuw. Vandaar ook de titel 'the New Black & White'; oude nummers die wat moderner klinken en nieuwe nummers die wat ouderwetser klinken. Bij elk nummer hoort een verhaal, dus leuke anekdotes of een triest relaas worden zeker niet vergeten.

Foto's van Danny Vera

Foto Danny Vera te Live at Wantij 2017 Foto Danny Vera te Retropop 2017 Foto Danny Vera te Retropop 2017 Foto Danny Vera te Retropop 2017 Foto Danny Vera te Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag Foto Danny Vera te Bevrijdingsfestival Overijssel
 
Bekijk alle 55 foto's van Danny Vera

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest