concert: Scrum in Hedon

ZO.
24 MEI
SCRUM Kleine zaal, 19:30 uur Hedon, Zwolle
2015
HOOFDPROGRAMMA Scrum

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 24 mei 2015.
Dat is 1514 dagen geleden.

CONCERT GRATIS
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor rauwe, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren…

Een groot aantal feesten en festivals heeft in de afgelopen 10 jaar reeds kennisgemaakt met Scrum en iedere keer is het publiek – net als de band zelf – laaiend enthousiast, met als gevolg dat de band een groeiend aantal fans aan zich weet te binden. In 2014 vierde Scrum haar tienjarig bestaan met een eigen festival: Fields of Folk.

Vanaf voorjaar 2015 neemt Léon de microfoon over van Skottie. De agenda staat op dat moment gevuld met festivals in Nederland, Denemarken en Noorwegen.

De band bestaat uit: Léon (zang, gitaar), Marco (bas), Robin (gitaar), Oscar (drums), Fred (bagpipes, tinwhistle) en Corné (viool).

FOTO'S VAN Scrum

Foto Scrum te Summer Square 2013 Foto Scrum te Fields of Joy Festival 2019 Foto Scrum te Mega Beach Happening Foto Scrum te Mega Beach Happening Foto Scrum te Tuinfeest Nirwana 2005 Foto Scrum te Tuinfeest Nirwana 2005
 
Bekijk alle 8 foto's van Scrum