concert: Erwin Nyhoff in Duycker op DONDERDAG 08 OKTOBER 2015

  • Erwin Nyhoff
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • Erwin Nyhoff
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
DO.
08 OKT
ERWIN NYHOFF Podium Cafe, 20:00 uur Duycker, Hoofddorp
2015
Hoofdprogramma Erwin Nyhoff
Toegang vvk: 15,-
deur: 17,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 oktober 2015.
Dat is 3094 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Erwin Nyhoff veroverde in het begin van de jaren negentig de Nederlandse poppodia met de nederpop-klassieker ‘You still think’. Hij was frontman van The Prodigal Sons en speelde op alle grote podia in Nederland, inclusief Lowlands en Pinkpop. Daarnaast verzorgden The Prodigal Sons het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morissette. Zij gaven honderden concerten in Nederland, maar op een gegeven moment waren ze uitgespeeld.

Erwin Nyhoff besloot om verder te gaan als solo artiest. Hij heeft er diverse baantjes op na gehouden om te kunnen blijven optreden. Onlangs heeft hij meegedaan aan 'The Voice of Holland' waar heel Nederland kippenvel kreeg tijdens zijn blind audition. Uiteindelijk schopte hij het tot de finale, waarna zijn carriere als muzikant weer een boost kreeg.

Tijdens deze avond brengt Erwin een ode aan een van zijn muzikale helden: Bruce Springsteen. Hij speelt verschillende covers van The Boss.

Foto's van Erwin Nyhoff

Foto Erwin Nyhoff te Knight Of The Guitar Met Jan Akkerman / Leendert Haaksma / Ea - 06/01 - TivoliVredenburg Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Knight Of The Guitar Met Jan Akkerman / Leendert Haaksma / Ea - 06/01 - TivoliVredenburg Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012
 
Bekijk alle 6 foto's van Erwin Nyhoff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest