concert: Ntjam Rosie / Sascha Reske in Red Shoe Sessions op DONDERDAG 14 MEI 2015

  • Ntjam Rosie
    Andy Allo - 30/11 - People's Place
  • Ntjam Rosie
    North Sea Jazz 2015 - Vrijdag
DO.
14 MEI
NTJAM ROSIE / SASCHA RESKE 20:30 uur Red Shoe Sessions, Nijmegen
2015
Hoofdprogramma Ntjam Rosie Sascha Reske
Toegang 10

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 14 mei 2015.
Dat is 3280 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ntjam Rosie is een muzikant met een uniek geluid dat groeit telkens wanneer ze de studio in stapt. De singer-songwriter, die op 9-jarige leeftijd van een klein dorp in Kameroen naar Nederland verhuisde, woont nu in Rotterdam en krijgt een hoop aandacht in haar geadopteerde moederland. Dat komt niet alleen door haar spannende, Afro-Europese mix van soul, jazz, folk, gospel en wereldmuziek, maar ook door een opvallende creativiteit als smaakmaker in de modewereld.

Nu is ze klaar om het vierde album The One aan haar catalogus toe te voegen. De eerdere platen brachten Ntjam Rosie onder meer op het North Sea Jazz Festival en van Thailand tot Turkijke en van Estland tot China, en leverden twee nominaties voor een Edison op.

Foto's van Ntjam Rosie, Sascha Reske

Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te Andy Allo - 30/11 - People's Place Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 19 foto's van Ntjam Rosie

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws