concert: Rootsriders in Corneel op ZATERDAG 25 APRIL 2015

  • Rootsriders
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
ZA.
25 APR
ROOTSRIDERS 20:30 uur Corneel, Lelystad
2015
Hoofdprogramma Rootsriders
Toegang VVK: €15,00
DVK: €18,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 25 april 2015.
Dat is 2209 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Rootsriders brengen in 2015 een ode aan Marley’s magistrale album UPRISING, de laatste plaat die Marley bij leven heeft uitgebracht. Hierop staan . de klassiekers Redemption Song en Could You Be Loved. UPRISING markeerde destijds de overgang naar een modernere sound. Het album bevatte voor het eerst geen blazers meer en was duidelijk beinvloed door de moderne pop en R&B/disco producties uit die tijd, zonder dat Marley overigens z’n eigen kenmerkende stijl losliet. Ook de songs op Marley’s eerste live-plaat LIVE! uit 1975 komen aan bod. Hierop staat . de onvergetelijke en wereldberoemde versie van No Woman No Cry.

De voorverkoop voor Rootsriders start dinsdag 3 maart om uur. Het concert van Rootsriders wordt georganiseerd door Soulidarity International in samenwerking met PT Pesta Events. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Petra Tomasowa, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en via onze site.

Foto's van Rootsriders

Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Rootsriders te Retropop 2010 Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Retropop 2010
 
Bekijk alle 21 foto's van Rootsriders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws