concert: THE GARDEN + Dani in Altstadt op DONDERDAG 12 MAART 2015

  • The Garden
    London Calling #2 2018 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
12 MRT
THE GARDEN + DANI 20:00 uur Altstadt, Eindhoven
2015
Hoofdprogramma Dani Steevensz The Garden
Toegang €6,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 12 maart 2015.
Dat is 3332 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

de Effenaar, Gruismeel en Cafe Altstadt vanavond The Garden, een formatie van de tweelingbroers Wyatt en Fletcher Shears uit Orange County, Californië. Ze omschrijven zichzelf als een conceptuele punkband die voortdurend in ontwikkeling is en tart met iedere vorm van categorisering. Wanneer hun muziek dan toch een stempel moet krijgen, heeft de tweeling de voorkeur voor ‘Vada Vada’. Die term hebben ze uiteraard zelf in de wereld geholpen.
Alles bij elkaar is de tweeling een zuur brouwsel; onstabiel, sexy en waarschijnlijk heel erg giftig!

In het voorprogramma Dani, een veelzijdige muzikant uit Eindhoven. Hij combineert gitaargeluid met zijn eigen beatbox in een psychedelisch triphop jasje. Koppel die aan een aantal loops en je krijgt iets heel bijzonders!

Snaveldokters is een DJ team dat je zonder enige twijfel laat dansen op Indie, Rock, Grunge en BigBeat. Zij sluiten deze avond niet voor niets af!

Foto's van The Garden

Foto The Garden te London Calling #2 2018 - Vrijdag Foto The Garden te London Calling #2 2018 - Vrijdag Foto The Garden te London Calling #2 2018 - Vrijdag Foto The Garden te London Calling #2 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 4 foto's van The Garden

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws