event: LeFtO + Jameszoo in EKKO op VRIJDAG 13 FEBRUARI 2015

  • Jameszoo
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
  • Jameszoo
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
VR.
13 FEB
LEFTO + JAMESZOO 23:00 uur EKKO, Utrecht
2015
Hoofdprogramma dj Quame Jameszoo LeFtO
Toegang 7 euro (early bird) / 9 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 13 februari 2015.
Dat is 3353 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

LeFtO stond nog nooit eerder in Utrecht, laat staan in EKKO. En dat werd wel eens tijd. Want deze Belg is al ruim tien jaar een van de belangrijkste smaakmakers op het Europese vasteland, gelieerd aan toonaangevende labels als Stones Throw Records, Brownswood, Blue Note Records en !K7. Hij staat bekend om zijn veelzijdige draaistijl, waarbij hij de toekomst en het verleden verbindt. Of het nou hiphop is, funk, breaks, futuristische beats en bass, Zuid-Amerikaanse invloeden of soul, deze man mixt alles aan elkaar.

Jameszoo heeft inmiddels geen inleiding meer nodig, dachten we zo. Een jaar geleden draaide hij hier nog de sterren van de hemel, op een avond samen met James Pants en Dorian Concept. Half februari is de Bosschenaar druk met het Cross-linx festival, waar hij full band gigs doet, maar gelukkig heeft hij tijd vrij kunnen maken om Lefto vanavond in het zadel te helpen.

Support komt van lokale helden Quame en Ed Night.

Foto's van Jameszoo, LeFtO

Foto Jameszoo te 5 Days Off 2012 Foto Jameszoo te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Jameszoo te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Jameszoo te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Jameszoo te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Jameszoo te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
 
Bekijk alle 12 foto's van Jameszoo

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws